fb

Customized

Of het nou je net nieuwe all stars zijn, een vette pet cadeau doen, een uniek shirt, fiets, auto noem het maar op. Alles is te customizen, zoals jij dat wilt.

Ontwerpfase:
Wil je je naam in stoere graffiti letters op je pet of shirt of wil je liever je bedrijfslogo op een originele manier laten zien. Belangrijk is dat je weet wat de uitstraling moet worden van het te pimpen object. Als we weten wat de uitstraling moet zijn kunnen we de mogelijkheden overleggen.

Uitvoering:
Ik kom graag op locatie mooie dingen maken, maar ik kan bijvoorbeeld ook ingezet worden op festivals en toernooien. Dit zorgt vaak voor veel aanloop en geeft een positieve en originele draai aan een festival. Wat ook kan, is dat u mij via de post stukken opstuurt, deze zal ik dan customizen met het door ons eerder besproken ontwerp. U kan afhankelijk van de hoeveelheid en het ontwerp de stukken binnen een week weer retour krijgen.

Prijs: De prijs van een te customizen poduct hangt af van het ontwerp, grootte, hoeveelheid etc. Het beste kunt u mij een mailtje sturen en dan zal ik u een op gemaakte vrijblijvende offerte toesturen.