fb

Graffiti Muurschilderingen:

Bij graffiti muurschilderingen kunt u denken aan:

 

Werkwijze Graffiti Muurschilderingen:

Ontwerpfase Graffiti Muurschilderingen

Om een mooie graffiti muurschildering te maken wil ik altijd eerst graag weten wat het doel van de muurschildering is en wat de wensen en behoeften zijn van de klant. Vervolgens werk ik al deze informatie uit tot een concept met daarin diverse ontwerpen, de begroting en de tijd die het zal kosten om het kunstwerk te maken. Wilt u nog ergens wat in aanpassen dan is dat in deze beginfase altijd mogelijk. Komt het concept overeen met uw wensen dan beginnen wij met de uitvoering.

Uitvoering Graffiti Muurschilderingen

Ik behandel waar nodig het oppervlak eerst voor door deze goed te reinigen of voor te behandelen (dit kan d.m.v. voortstrijk, latex, hoge druk reiniging e.d.) Daarna begin ik met het maken van de schets op de muur van het kunstwerk en werk ik dit uit tot in de kleinste details.

Ik maak deze graffiti muurschilderingen in alle soorten en maten en vind het erg belangrijk om een divers scala aan stijlen te kunnen aan te bieden. Al sinds 1997 verdiep ik me op het gebied van graffiti en ontwikkel ik dagelijks diverse nieuwe stijlen binnen deze kunstvorm. Mocht ik een stijl/onderdeel van het gewenste kunstwerk zelf nog niet geheel beheersen dan zijn er altijd mede kunstenaars die ik er graag bij betrek. Zo zorg ik ervoor dat ik altijd kan aanbieden wat er gevraagd/ gewenst word.