fb

Graffiti kinderkamers:

Graffiti KinderkamersGraffiti kinderkamers komen voor in alle vormen en maten. Of de kleine nou helemaal gek is van Cars, Spiderman of surfen of  liever een prachtige prinsessenkamer wilt, Jan is de man die alles kan!

Ontwerpfase Graffiti kinderkamer

Het begint met een idee (denk aan stripfiguren, namen,  thema’s etc), vanuit dit idee werk ik aan het ontwerp en bepaal ik de stijl. Deze schetsen en ideeën bekijken we vervolgens samen  en passen het eventueel aan waar nodig. Hebben we het perfecte ontwerp gekozen? Dan gaan we over op actie. Wilt u  de graffiti muurschildering niet als verassing cadeau geven, dan vind ik het vaak erg gezellig en leuk als degene voor wie de kamer is, zelf meehelpt door bijvoorbeeld een stukje in te kleuren of er iets grappigs bij te verzinnen. Zo wordt het niet alleen een mooie graffiti muurschildering, maar krijgt het een eigen touch en wordt het ook nog eens super-persoonlijk!

Ik  vind het erg belangrijk dat de graffitikinderkamer wel een bepaalde rust blijft uitstralen. Het ontwerp en de kleurkeuze pas ik daarom aan op kleurstelling en inrichting van de kamer.

Uitvoering Graffiti kinderkamer

Het is belangrijk dat de te beschilderen muur een basislaag latex heeft.
Voor de ruimte zelf is het van belang de ruimte netjes af te plakken en de eventueel achtergebleven spullen in deze ruimte te bedekken met afdekfolie ivm de nevel. Aangezien de lucht van de spuitbussen doordringend kan zijn, is mijn advies om de nacht na het maken van de graffiti muurschildering niet in deze kamer te slapen.